2021 Program

To be updated in January 2021
Friday 16th April 2021 • 5pm - 10pm 

05:00pm          Kalamunda Senior High School

08:00pm          Chinese Dragon Dance

08:30pm          Fireworks

07:00pm          Sarah Avalia – Solo 120mins

10:00pm          CLOSE

 

Saturday 17th April 2021 
Kids Corner  •   11am - 3pm

11:00am          Josephine and Goggles Storytelling plus Musical Madness

12:00pm          Pop Magic – Magic and Balloon Twisting

12:00am          Josephine and Goggles – Bubble-O-Logy 120mins

02:00pm          Pop Magic - Magic Show

 

Roving Acts • 10am - 4pm

09:30am          Kalamunda Pipe Band – 60mins

11:00am          Pop Magic – Magic Show

11:30am          Eco Faeries – 60mins

12:30pm          Stiltwalking Characters – 45mins

01:00pm          Eco Faeries – 60mins

02:00pm          Stilt Walkers – Giant Bubbles – 45mins

02:45pm          Ozmosis – 60mins

03:30pm          Pop Magic – Magic and Balloon Twisting

 

ON STAGE • 10am - 9pm

10:30am          The Black Chooks – 40mins

11:30am          Jus Dance – 40mins

12:30pm          True Body – 30mins

01:00pm          PCYC Clowns – 30mins

01:30pm          Kalamunda Youth Swing Band – 40mins

02:30pm          OFFICIAL OPENING

03:00pm          Kangaroo Creek Gang – 30mins

03:45pm          Stevedore’s Jazz Band – 75mins

04:00pm          Log Chop Final – 60mins

05:00pm          Johnny Cash Tribute Show – 180mins

08:00pm          Chinese Dragon Dance

08:30pm          Fireworks

09:00pm          CLOSE

 

ALL DAY • Out of the Box 

Scitech

Old MacDonald’s Farm

Sheep Dog Trials

Log Chop – Final at 4:00pm

 

Kids Corner • 3pm CLOSE

Plaster Moulds

Wood Working

Worm Farm

Decorated Bikes Judging 4.15pm

1/10
1/5
Free-events-parrallax-bgd.jpg

Our Show ...

Our Community

Affordable Family Fun