Entertainment Highlights

The Show has a feast of activities and displays for all ages. A comprehensive Entertainment Program is available through the link below.

To be updated in January 2021
Friday 16th April 2021
– 5pm - 10pm 

05:00pm          Kalamunda Senior High School

08:00pm          Chinese Dragon Dance

08:30pm          Fireworks

07:00pm          Sarah Avalia – Solo 120mins

10:00pm          CLOSE

Both Friday and Saturday
CARMEL CIDER COMPANY
Featuring Pop-up Bar with Local Cider, Beers & Wines
‘Slow n Smokey’
to cater in the licensed area
Saturday 17th April 2021
– 10am - 9pm

10:30am          The Black Chooks – 40mins

11:30am          Jus Dance – 40mins

12:30pm          True Body – 30mins

01:00pm          PCYC Clowns – 30mins

01:30pm          Kalamunda Youth Swing Band – 40mins

02:30pm          OFFICIAL OPENING

03:00pm          Kangaroo Creek Gang – 30mins

03:45pm          Stevedore’s Jazz Band – 75mins

04:00pm          Log Chop Final – 60mins

05:00pm          Johnny Cash Tribute Show – 180mins

08:00pm          Chinese Dragon Dance

08:30pm          Fireworks

09:00pm          CLOSE

ALL

on stage Entertainment is Free

Check our Entertainment Program HERE

1/7
Fireworks-parallax-bgd.jpg

Bendigo Bank

FIREWORKS

both Friday & Saturday nights!

Kalamunda Show is a smoke free event

Supported by

Kalamunda Logo 01 RGB.png

©2021 Kalamunda Show

Make-smoking-history footer.jpg